Over Gametown

Gametown, het voormalige X-Power, is ontstaan uit enkele fervente gamers die samen besloten om in 2002 Nederlandstalig nieuws over de eerste Xbox te brengen. Gaming op de Xbox-consoles was vanaf de start hun belangrijkste motivator, maar als snel werd de redactie heel wat groter met getalenteerde redacteurs. Ook diverse sponsors en adverteerders vonden gestaag hun weg naar die nieuwe medium. Het aantal lezers is sinds de start exponentieel gestegen.

Op Gametown komen elke maand tienduizenden unieke bezoekers. Ze komen voor de laatste informatie omtrend de Xbox 360 en de tientallen nieuwe games die elke maand worden besproken via de verschillende kanalen aan geschreven inhoud op de website. Er is echter ook veel aandacht voor het grote aantal screenshots en video’s die elke maand worden online geplaatst. Uiteraard is de communicatie met andere gamers zeer belangrijk in een community en hiervoor krijgen onze lezers zeker voldoende kans op het forum of in reacties onder een tekst.

Gametown is ontworpen door gamers en straalt dat ook uit. Bovendien is alle inhoud die op de site verschijnt vanuit de gedachte dat berichtgeving over videogames vooral niet te ingewikkeld en saai moet zijn. Af en toe wat humor, luchtige informatie en een sterke hang naar veel visueel materiaal zijn de belangrijkste pijlers. Gametown is dan ook meer dan alleen maar een site voor gamers, maar ook een verzamelstek voor vrienden met dezelfde of overlappende interesses.

Door het brede scala aan standaard en op maat gemaakte advertentieoplossingen bent u bij Gametown aan het juiste adres als één van de doelstellingen is om jonge mannen te bereiken. De bezoekers van Gametown hebben natuurlijk met elkaar gemeen dat ze gaming interessant vinden, maar welke jonge jongen vindt dat tegenwoordig eigenlijk niet? Op het forum en in diverse discussies praten de bezoekers van Gametown over veel meer zaken dan alleen gaming. Ook muziek, films en allerlei alledaagse zaken worden uitgebreid in het forum besproken.

Adverteren?

adverteren@gametown.tv

TOP games

vorige volgende