PC XOne PS4


Deel op Google+

Gelekte screenshot toont mogelijk eerste blik op Assassin's Creed Origins

Nieuws door Roxanne Rikken op 10 mei 2017

De geruchtenmolen in de gameswereld draait op volle toeren sinds user 'shoutouttoashraf' een bommetje van formaat dropte op Reddit, in de vorm van een screenshot. De poster claimt dat het om een eerste blik gaat op de nieuwe Assassin's Creed-titel. Ondertussen hebben al drie afzonderlijke Eurogamer-bronnen geclaimed dat de leak inderdaad echt is. Vorige week plaatste WWG al een eerste insider-artikel waarin de reporter claimt dat de nieuwste telg in de populaire reeks van Ubisoft Assassin's Creed Origins gaat heten.

De screenshot in kwestie, die op Reddit gepubliceerd werd.

 

Volgens bronnen zou de game zich afspelen in het oude Egypte, en zal de populaire naval-exploration en combat uit Black Flag terugkeren. Anders dan de vorige Assassin's Creed-games zou deze nieuwe installment veel meer vrijheid bieden aan de speler, en zal je de Middellandse Zee kunnen verkennen. 

Vrijwel alle nieuwssites verwachten dat de officiële aankondiging van Ubisoft op E3 zal gebeuren, tussen 13 en 15 juni. Tot dan zullen we nog even af moeten wachten. Als de geruchten waar zijn, mogen we de nieuwe Assassin's Creed-game verwachten in de herfst van 2017, voor pc, XBox One en PS4. 

0 reacties

Geef een reactie

:alien: (a) :@ :beer: :cmon: :coffee: :S :'( :death: (6) :dontknow: :drool: :dunno: :$ :gift: :x :lmao: (l) >< 8-) :note: :o

Je dient aangemeld te zijn om een reactie te plaatsen.

Assassin's Creed Origins Publisher Ubisoft Developer Ubisoft Montreal
  • Assassin's Creed Origins
  • Assassin's Creed Origins